Alle huseiere og beboere i velområdet for Snipetorp og omegn vel ønskes hjertelig velkomne som medlemmer i foreningen. Som medlem i velforeningen har du muligheter til å påvirke vårt felles nærmiljø. 

På årsmøtet som avholdes i februar hvert år, velges et styre som består av beboere i velområdet. Styret behandler og gjennomfører en rekke tiltak som forhåpentligvis fører til at det blir enda hyggeligere å bo i Snipetorp og Kleiva.

I 2006 stod velets redskapsbod ferdig. I samarbeid med Skogmo Videregående skole ble den røde boden bygget i hagen ved Bloms Minde. Her har foreningen en velustyrt utlånsbod med bla. en rekke hageredskaper, hagemøbler, griller og henger. Ta kontakt med Dagfinn Øksenholt som er ansvarshavende for boden tlf. 464 47 110. Hver vår setter velforeningen ut containere beregnet for hageavfall.

Siste søndagen i august arrangerer velforeningen et dagsarrangement "Snipetorpmarken".

Kontingenten for medlemskap er:

- kr. 200,- for huseiere
- kr. 150,- for leietakere
- kr. 200,- for støttemedlem

 

Ønsker du medlemskap? Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ta kontakt med styret.