Fom 2021 får alle medlemmer og leietakere tilsendt faktura for medlemskontingenten for 2021.
Det vil skje etter at årsmøtet blir avholdt.  Vi håper at det vil være mulig å få avholdt årsmøte ila mars.

 

Velforeningen viser til tidligere INFO fra Snipetorp og Omegn Vel våren 2020 som ble delt ut i postkassene for noen uker siden.

Alle huseiere og leietaker er velkomne til å bli medlem/opprettholde medlemskap i velforeningen.

 Årskontingenten er kr 150,- for huseiere og kr. 100,- for leietakere.

 Årskontingenten innbetales på VIPPS 117681 eller til konto 2610.32.51469.


Snipetorp og Omegn Vel er en liten velforening med 75 medlemmer i 2019. Foreningen ble stiftet for 33 år siden og har som formål å samordne og gjennomføre tiltak til beste for beboerne og velområdet. Foreningens inntekter kommer i hovedsak fra ”Snipetorpmarken”. Inntektene fra marken har dannet grunnlag for den opprustning som er foretatt i området, i tillegg til forskjønning av området f.eks. med blomsterampler i gatelyktene.

Medlemskontingent !
Alle som har fått dette infoen i postkassen, både huseiere og leietaker er velkomne til å bli medlem/opprettholde medlemskap i velforeningen.
Årskontingenten er kr 150,- for huseiere og kr. 100,- for leietakere. Årskontingenten innbetales på VIPPS 117681 eller til konto 2610.32.51469.
Som medlem får du bla.: - Låne utstyr som er lagret i velets bod ved Bloms Minde. Her har vi bl.a. tilhenger, trillebør, gassgrill, utebord og stoler. Kontaktperson for utlånsboden er Dagfinn Øksenholt, tlf 464 47 110 eller benytt e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Mulighet for å kvitte deg med hageavfall og restavfall i fellescontainere som settes ut hver vår.

Miljøet - vårt felles ansvar - Containere 16.-21. april.
Vi bor i et historisk område som både Skien kommune og velforeningen har brukt store ressurser på å sette i stand.
Vedlikehold er en utfordring og vi oppfordrer alle beboer til å ”feie for egen dør” nå som våren kommer. 16. april blir det satt ut 2 containere for hageavfall og restavfall. De står ved trekanten i krysset Bratsberggata/Kleivgata. Containerne blir stående til tirsdag morgen 21. april. Vær nøye med å kaste restavfall i riktig container, på www.rig.no finner du mye informasjon om hva som er restavfall. Husk å sortere riktig !


Snipetorpmarken 30. august.
Søndag 30. august blir det på nytt kremmere, musikanter, gjøglere, velbeboere og ikke minst tusenvis av besøkende å finne i gatene. Dugnadskorpset må være på rundt 70 personer og det er behov for din hjelp til å rigge boder, selge kaffe, kaker, pølser og hamburgere, steke vafler, rydde mm. Og innsatsen belønnes med en hyggelig sammenkomst med mat og drikke etter marken. Vil du bli med ? Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styret 2020.
Styret i velforeningen består av medlemmer som bor i velområdet. Styret ble valgt på årsmøtet 25.2. Styreleder: Dagfinn Øksenholt, Nestleder: Cathrine Nygaard, Sekretær: Signy Gjærum, Styremedlemmer: Heidi Sørensen, Camilla Volpe og Jørgen Bergsli. Varamedlemmer: Elin Tollefsen og Knut Haukelidsæter Velforeningens nettside er www.snipetorp.no og e-postadressen er: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. samt egen Facebookside @snipetorpvel

Årsmøte i velforeningen ble avholdt 25. februar 2020 på Bloms Minde.

Styret for 2020 er som følger:

Dagfinn Øksenholt, styreleder
Cathrine Nygaard, styremedlem
Signy Gjærum, styremedlem
Jørgen Bergsli, styremedlem
Heiri Sørensen, styremedlem
Camilla Volpe, styremedlem

Elin Tollefsen, varamedlem
Knut Haukelisæter, varamedlem


Øystein Midjås revisor
Marie Bergsli vararevisor

Marie Bergsli, valgkomité - leder
Thove M. Johansen, valgkomité
Snorre Knudsen, valgkomité

Referat fra årsmøtet HER

IMG_1441_1284042414_560x373.JPGVelet har en egen bod som ligger i hagen ved Bloms Minde. Skal du ha hagefest eller trenger du utstyr til hagearbeid? Kanskje velet har noe utstyr som du mangler? 

Brannsjef Guttorm Liebe støtter opp om det brannforebyggende arbeidet i velområdet og oppfordrer alle beboerne til å plassere avfall- og papirdunker på forsvarlig måte. 

Alle huseiere og beboere i velområdet for Snipetorp og omegn vel ønskes hjertelig velkomne som medlemmer i foreningen. Som medlem i velforeningen har du muligheter til å påvirke vårt felles nærmiljø.