• bilde_1318156026.jpg
  • IMG_5707_1346156002.jpg
  • Snipe55_2_1378192350.jpg
  • Snipe59_2_1378160675.jpg
  • Snipetorp_1243290387.jpg

Nyheter

  • CONTAINERE 19.-24.APRIL

    Vi bor i et historisk område som både Skien kommune og velforeningen har brukt store ressurser på...

  • Snipetorpmarken 2018

    Søndag 26. august 2018 blir det på nytt kremmere, musikanter, gjøglere, velbeboere og ikke minst...

  • Ny leder i Velforeningen

    På årsmøtet den 26.02 ble Anette Srorli Andersen valgt til ny leder av Velforeningen. Under Menyen...

  • Årsmøte 2018

    Årsmøte for 2017 blir avholdt på Bloms Minde, mandag 26.02.2018 kl. 19:00   Innkalling og dagsorden...

  • Bevaringsprisen 2017

    Skien kommunes Bevaringspris for 2017 ble 1.12 tildelt Bratsberggt. 14

Ibsens sildesalat fra Vildanden blir TV-underholdning! Kjendiskokk og programleder for New Scandinavian Cooking, Andreas Viestad har vært i Snipetorp for å spille inn ny episode i den populære TV-serien.

Nye episoder av den populære TV-serien En bit av Norge/ New Scandinavian Cooking er under produksjon og i 35 er turen kommet til Skien. Og hva er da mer naturlig enn at tema er Henrik Ibsen og mat.

Andreas Viestad er programleder og kokk i programmet som fokuserer på mat fra Skandinavia og og selve "kokkeleringen" finner ofte sted i spektakulære og naturskjønne omgivelser. Fra før har det vært program fra både Telemarkskanalen, Rauland og ikke minst fra toppen av Telemark; Gaustatoppen.

Det er gjort opptak i Snipetorp – både litt fra gata, og en matscene inne i Snipetorpgata 27. 

TV teamet var i Skien  27.8 – 30.8, hvor det ble tatt opptak både på Ibsens Venstøp, Brekkeparken, på MerSmak etc.

Programmet blir vist på TV2 våren 2014. I tillegg skal programmet skal selges til mer enn 100 internasjonale TVkanaler! Les mer om TV-programmet her.

Foto: Fra Gaustatoppen /TA